Γνωρίστε τους κτηνίατρους που εργάζονται στην κλινική

Κτηνιατροι με εξειδίκευση

Κτηνιατροι με εξειδίκευση:

DVM ΑΠΘ PgCertSADI PgCertEMS APDI MRCVS Μιλτιάδης Μάρκου

Απόφοιτος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Ακτινολόγος – Χειρουργός – Εντατικολόγος Κτηνίατρος με 2 τίτλους Master’s Degree στους τομείς Απεικονιστικής Διαγνωστικής και Παθολογίας-Χειρουργικής σε επίπεδο εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημίου Harper Adams UK.

Πρώτος και μοναδικός Έλληνας κτηνίατρος κάτοχος του Advanced Practitioner status στο Royal College of Veterinary Surgeons σε 2 ειδικότητες. Την Κτηνιατρική Απεικονιστική διαγνωστική και την Επειγοντολογία-Εντατική θεραπεία (Χειρουργική-Παθολογία) .

Μοναδικός Έλληνας κτηνίατρος με Advanced Practitioner status RCVS που εργάζεται στην Ελλάδα, σε οποιοδήποτε τομέα ιατρικής ζώων συντροφιάς.

Ταυτόχρονα, είναι ο μόνος κτηνίατρος ανάμεσα στους 34.000 κτηνιάτρους του RCVS στον κόσμο, κάτοχος Advanced Practitioner Status ταυτόχρονα σε Veterinary Diagnostic Imaging και Emergency & Critical Care.

Τέλος, είναι ο μόνος Έλληνας κτηνίατρος επίσημος Κριτής-Αξιολογητής των νέων κτηνιάτρων-υποψηφίων για Advanced Practitioner status του Royal College of Veterinary surgeons στον τομέα της Απεικονιστικής διαγνωστικής (Υπερηχοτομογραφία, Ακτινογραφία, Αξονική τομογραφία, Μαγνητική τομογραφία)

https://findavet.rcvs.org.uk/find-a-vet-surgeon/?filter-keyword=miltiadis+markou&filter-searchtype=surgeon#primary-navigation

Συμμετοχή σε πολυάριθμα Ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Συμμετοχή στην συγγραφή πολυάριθμων παρουσιάσεων σε συνέδρια καθώς και εργασιών που δημοσιεύονται σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ιδρυτής της Κτηνιατρικής Μονάδας Υγείας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (Ιανουάριος 2020)
ΘΕΜΑ: Surgical removal of a thyroglossal duct cyst in a geriatric dog

Διαβάστε το άρθρο: εδω ή εδώ

Κτηνιατροι με εξειδίκευση

Κτηνιατροι με εξειδίκευση:

DVM ΑΠΘ Msc ΑΝΘΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΟΥ

Αριστούχος απόφοιτος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Χειρουργός Κτηνίατρος με Master’s Degree στους τομείς Χειρουργικής – Ορθοπεδικής – Αναισθησιολογίας – Εντατικής θεραπείας. Πολυάριθμες συμμετοχές σε συνέδρια και συγγραφή εργασιών σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Ιδρύτρια της Κτηνιατρικής Μονάδας Υγείας

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ (Θεσσαλονίκη 2012)
ΘΕΜΑ: Τραυματικές κακώσεις του νευρικού συστήματος στη γάτα. Αναδρομική μελέτη των περιστατικών από το έτος 2000 έως το έτος 2010

Διαβάστε την διατριβή: https://ikee.lib.auth.gr/record/132185/files/GRI-2013-10752.pdf

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (Δεκέμβριος 2012)
ΘΕΜΑ: Κακώσεις των περιφερικών νεύρων στα μικρά ζώα

Διαβάστε το άρθρο: https://hjcam.hcavs.gr/v1-i2-kakoseis

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (Ιανουάριος 2014)
ΘΕΜΑ: Gingival Hemangiosarcoma of the Left Mandible in a Dog

Διαβάστε το άρθρο: https://www.avensonline.org/wp-content/uploads/JVSM-2325-4645-02-0006.pdf

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (Ιανουάριος 2020)
ΘΕΜΑ: Surgical removal of a thyroglossal duct cyst in a geriatric dog

Διαβάστε το άρθρο: εδώ ή εδώ

κτηνιατροι

DVM ΠΘ ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ

Απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Συμμετοχή σε συνέδρια κτηνιατρικής και σε Workshop. Με εμπειρία στην διαχείριση απλών και επειγόντων περιστατικών σε ζώα συντροφιάς που αποκτήθηκε σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σε συνεργασία με έμπειρους εξειδικευμένους κτηνιάτρους.

κτηνιατροι

DVM ΑΠΘ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Συμμετοχή σε συνέδρια κτηνιατρικής και σε Workshop. Με εμπειρία στην διαχείριση απλών και επειγόντων περιστατικών σε ζώα συντροφιάς που αποκτήθηκε σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σε συνεργασία με έμπειρους εξειδικευμένους κτηνιάτρους.